PočetnaOpremaReflektori

IC Reflektori za video nadzor

 

Mobotix IC reflektori

Mobotix je nemačka kompanija, proizvođač IP kamera koje su jedine kamere na tržištu 100% Evropskog porekla robe sa sertifikatom Privredne komore Nemačke. Od sada Mobotix i znanično proizvođač diskretnih, elegantnih IC reflektora visokih performansi. IC reflektori su dizajnirani tako da prate uglove koje pokrivaju mobotix kamere (horizontalni i vertikalni: 120°, 90°, 60°, 45°, 30°, 15°), njihov maksimalni opseg je (20m, 35m, 50m, 80m , 120m, 160m).

 

Microlight IC reflektori

Microlight je ruska kompanija koja je vodeća među proizvođačima infracrvenih LED iluminatora za CCTV sisteme. Kvalitet Microlight iluminatora je jako dobro poznat kako ruskom tako i svetskom tržištu jer se proizvode korišćenjem najsavremenije tehnologije kao i spajanjem najmodernijih elektronskih komponenti. Preporučuju se kao Hitech proizvodi koji rešavaju bilo koji zadatak koji zahteva IC iluminatore. Microlight paleta proizvoda takođe sadrži i LED iluminatore bele svetlosti kao i opremu za bilo koji tip instalacije CCTV sistema.

 

Raytec IC reflektori

Raytec je britanski proizvođač kompletne opreme za osvetljenje za Video nadzorne sisteme. Oprema uključuje: reflektore InfraCrvene svetlosti, reflektore Bele Svetlosti i hibridni sistemi osvetljenje (Bela + InfraCrvena svetlost).

 

Elenek IC reflektori

Kompanija Tirex, proizvođač Elenek iluminatora, je osnovana 1992. godine od strane stručnjaka sa Fizičko-Tehničkog instituta iz San-Petesburga. Od samog početka se kompanija Tirex usresredila na razvoj i proizvodnju Infra crvenih iluminatora . Od 1998. se proizvodi serija IC reflektora pod nazivom Elenek čiji su proizvodi pronašli svoj put na velikom broju aplikacija širom sveta: