PočetnaOpremaReflektori

Reflektori za video nadzor

 

Microlight reflektori

Microlight je ruska kompanija koja je vodeća među proizvođačima infracrvenih LED iluminatora za CCTV sisteme. Kvalitet Microlight iluminatora je jako dobro poznat kako ruskom tako i svetskom tržištu jer se proizvode korišćenjem najsavremenije tehnologije kao i spajanjem najmodernijih elektronskih komponenti. Preporučuju se kao Hitech proizvodi koji rešavaju bilo koji zadatak koji zahteva IC iluminatore. Microlight paleta proizvoda takođe sadrži i LED iluminatore bele svetlosti kao i opremu za bilo koji tip instalacije CCTV sistema.

 

Raytec reflektori

Raytec je britanski proizvođač kompletne opreme za osvetljenje za Video nadzorne sisteme. Oprema uključuje: reflektore InfraCrvene svetlosti, reflektore Bele Svetlosti i hibridni sistemi osvetljenje (Bela + InfraCrvena svetlost).

 

Elenek IR reflektori

Kompanija Tirex, proizvođač Elenek iluminatora, je osnovana 1992. godine od strane stručnjaka sa Fizičko-Tehničkog instituta iz San-Petesburga. Od samog početka se kompanija Tirex usresredila na razvoj i proizvodnju Infra crvenih iluminatora . Od 1998. se proizvodi serija IC reflektora pod nazivom Elenek čiji su proizvodi pronašli svoj put na velikom broju aplikacija širom sveta: