PočetnaOpremaRouter / Switch

Srce mreže

 

Biznis Ethernet

Kao oprema koja čini srce mreže korisnika, VUCOMM ima kompletan asortiman Ethernet mrežne opreme proizvođača Dovado, Korenix i Buffalo.

 

Dovado

Pristupačni uređaji za Mobile/Wireless rešenja. Kompanija DOVADO je osnovana 2004. godine sa centralom u Dubaiu i Evropskom kancelarijom u Stokholmu, Švedska.

 

Ethernet u prirodi

 

KORENIX

Ethernet oprema za instalaciju u spoljnim uslovima mora da izdrži uslove ekspolatacije po suncu, kiši i snegu i da pouzdano radi da zadovolji stroge uslove pouzdanosti koje zahteva aplikacija Video sigurnosnih kamera. Mrežna oprema takvog kvaliteta je KORENIX.

Primer jedinstvene opreme KORENIX je JetRock, switch koji bez dodatnog kućišta može da ide i u vodu.

 

ZyXEL

ZyXEL Profesionalna mrežna oprema namenjena običnim korisnicima i kompanijama sazahtevnom mrežnom infrastrukturom. Što se tiče svičeva jednostavnim korisnicima su namenjeni koji su osmišljeni tako da budu plug-and-play što bi olakšalo povezivanje IP telefona, računara, NAS uređaja…dok svičevi namenjeni velikim kompanijama spadaju u opremu vrhunskog kvaliteta i velike pouzdanosti u telekomunikacijama. Osmišljeni su tako da ne zadovoljavaju samo SB i SMB zahteve već i mnogo kompleksnije

Zyxel switch

 

Buffalo

Buffalo je japanska kompanija, globalni proizvođač koji u svojoj paleti proizvoda poseduje mnoštvo NAS, multimedijalne i mrežne opreme namenjene malim i srednjim preduzećima. Buffalo switche-vi su profesionalni, jednostavni, ekonomični i energetski efikasni switche-vi namenjeni za mala i srednja predužeća sa zahtevnom mrežnom infrastrukturom. Mnogi uređaji su plug-and-play što olakšava povezivanje IP telefona, računara, NAS uređaja. Vrhunac ponude su sasvim sigurno 10GbE switche-vi namenjenih da se na efikasan način proširi i ubrza mrežno okruženje.

Buffalo switch