PočetnaPartneri

Biramo samo najbolje

 
Mobotix

Nemački proizvođač sigurnosnih sistema visokog kvaliteta.

Mobotix je nemačka kompanija, proizvođač kompletnog rešenja za video nadzor. Mobotix kamere su “kompjuteri sa očima”, sa ugrađenom AI inteligencijom, memorijom, zvukom i reakcijom na događaje.

www.mobotix.com

MANN+HUMMEL

MANN + HUMMEL je vodeći svetska kompanija za filtraciju.

Sa sedištem u Ludvigsburgu, Nemačka, razvija rešenja za čist vazduh u zatvorenom i otvorenom prostoru, industrijska kruženja vazduha, kao i za filtraciju vode. Proizvodi uključuju sisteme vazdušnih filtera, usisne sisteme, filtere za tečnost, filtere za kabinu, industrijske filtere i membrane za filtriranje vode, prečišćavanje kanalizacije i procesne primene.

www.mann-hummel.com

Vaisala

Svetski lider za kompletna Smart City rešenja

Vaisala je finska kompanija sa nejmodernijim hardware I software-skim rešenjem za monitoring i predviđanje kvaliteta vazduha za Inteligene Zelene Gradove. Od software-a za digitalizaciju putne mreže pa do modela predviđanja kretanja zagađenja, Vaisala je svetski standard za merenje klimatskih promena.

www.vaisala.com

Aeiek

PoE uređaji za podršku spoljnih i unutrašnjih LAN mreža.

CAMSAT proizvodi su inovativna i otporna PoE oprema za napajanje nadzorne opreme, kao i wireless uređaja. Spoljni CAMSAT PoE Ethernet switch predstavlja osnovni element nadzornih ili Smart City mreža.

www.camsat-cctv.com

CTC Union

Liderska kompanija širokog spektra kvalitetnih datacomm proizvoda.

Konvertori, multiplekseri, industrijski switch-evi, 4G oprema, merni instrumenti, modemi i routeri... sve što vam treba za kvalitetnu komunikaciju. Naš partner od 1998. godine.

www.ctcu.com

Arh

Software i Hardware za kontrolu saobraćaja

Najbolji svetski software za prepoznavanje tablica sa video strima kamera (ANPR). Kamere sa integrisanim ANPR software-om. Kompletno rešenje za kontrolu saobraćaja i registraciju saobraćajnih prekršaja.

www.adaptiverecognition.com

uhoo

Da li znate kakav vaduh udišete?

Sa svoim senzorima za kvalitet vazduha, inovativna kompanija uHoo omogućava ljudima da razumeju kakav vazduš udišu i kontrolišu okolinu u kojoj žive i rade.

www.uhooair.com

RealNetworks

Analitički software za video nadzor

Američka kompanija koja proizvodi analitički software SAFR koji uz pomoć veštačke inteligencije vrši naprednu analitiku objekata, prepoznavanje lica, broj okupljenih i prepoznavanje emocija

www.safr.com

KucaNaKlik

Rešenja za Pametnu kuću i kancelariju

Automatizacija doma i poslovnog prostora. Kontrola zagađenosti vazduha u domu. Daljinsko upravljanje električnim uređajima preko Interneta i mobilnog telefona.

www.kucanaklik.rs