PočetnaOpremaHome AutomationTelldus TellStick

Telldus TellStick

TellStick

TellStick – USB transmiter koji omogućava bežično upravljanje prijemnikom preko PC računara. TellStick je zapravo veza između računara i električnog uređaja u kući ili kancelariji. Podržava većinu 433.92 MHz bežičnih prijemnika, što znači da korisnik može da koristi neograničen broj prijemnika u prostoriji. Dom i radni prostor može biti vremenski automatizovan podešavajući uređaje preko TellStick Scheduller softvera.

Šta Tellstick transmitter radi?

Tellstick transmitter pretvara računar u bežični Home Automation centar koji upravlja elektronskim uređajima i svetlima u kući ili kancelariji.

Kako Tellstick transmitter radi?

TellStick šalje signal na 433.92 MHz  koji pali ili gasi elektične uređaje koji su priključeni na Home automation bežične utičnice.

Kuća na klik - Uštedite energiju

TelldusCenter

Koristite TellStick i TelldusCenter za kontrolu Vaših uređaja preko PC računara.

WindowsiOSLinux

Telldus Live!

Koristite Telldus Live za kontrolu Vaših uređaja preko interneta, gde god da se nalazite!

Posetite Telldus Live!

iPhone aplikacija

TelldusCenter je dostupan i u verziji za iPhone i iPod Touch na Apple App Store. Kliknite na ikonicu da preuzmete aplikaciju.

AppStoreTellStickNet

TellStickNet je bežični Home Automation predajnik sa kojim se vrši kontrola električnih uređaja sa bilo koje lokacije u svetu. Prednost ovog uređaja je u tome što je kontrola uređaja moguća i dok je računar isključen. Kontrola uređaja se vrši preko web servisa Telldus Live putem mobilnog uređaja, tableta i računara, sve što je neophodno je pristup internetu. Povezuje se sa bilo kojim ruterom preko ethernet kabla. TellStickNet je kompatibilan sa većinom Home Automation uređajima.

Šta Tellstick transmitter radi?

Tellstick transmitter pretvara računar/telefon/tablet u bežični Home Automation centar koji upravlja elektronskim uređajima i svetlima u kući ili kancelariji.

Kako Tellstick transmitter radi?

TellStick šalje signal na 433.92 MHz koji pali/gasi/dimuje elektične uređaje koji su priključeni na Home automation bežične uređaje.


Kako funkcioniše TellStickNet?

TellStickNet


TellStickDuo

TellStick Duo je USB radio predajnik koji se uključuje u računar koji zatim pretvara u bežični centar kućne automatike tako što predstavlja link između kompjutera i bežičnih utičnica na koje se povezuju elektronski uređaji i osvetljenje. Takođe je u stanju da prima signale od strane uređaja kao što su pametni telefoni. Izvorni softver za TellStick Duo uključuje Telldus Center i Telldus Live! mobile. TelldusCenter je aplikacija za računar koja se može smatrati glavnim čvorištem za vaš sistem kućne automatike. Pomoću nje možete dodavati, uklanjati i uređivati bežične utičnice. Telldus Live! mobile je aplikacija koja se može naći na App Store i Google Play. Pomoću nje je veoma lako kontrolisati elektroniku i osvetljenje preko vaših pametnih telefona. Ovo je moguće korišćenjem Telldus Live! web servisa.

Šta TellStick Duo predajnik radi?

TellStick Duo pretvara računar u bežični centar kućne automatike koji upravlja elektronskim uređajima i svetlima u kući ili kancelariji. Ovaj uređaj se može kontrolisati i pomoću pametnih telefona.

Kako Tellstick Duo predajnik radi?

TellStick Duo šalje signal na 433.92 MHz koji pali ili gasi elektične uređaje koji su priključeni na bežične utičnice sistema kućne automatike.


 

Kako funkcioniše TellStick Duo?

TellStickDuo

TellStick priskače kao pomoć!

Da li ste ikada izašli iz kuće a da niste bili sigurni da li ste isključili peglu ili šporet? Da li ste ikada bili u situaciji da odete da spavate a da ste zaboravili da isključite televizor u drugoj sobi ili na drugom spratu kuće? Da li ste se ikada zapitali da li ste isključili sve električne aparate u vašoj vikendici. Tada TellStick priskače kao pomoć.

Nebo – limit mogućnosti

TellStick predstavlja jedan od najinteligentnijih i najfleksibilnijih Home Automation sistema za uključnivanje/isključivanje kućnih električnih uređaja koje se danas mogu naći na svetkom tržištu. Sa TellStickom možete da upalite ili ugasite: svetla u kući, grejalicu, klima uređaj, aparat za kafu , televizor, šporet, bojler... Praktično sve uređaje koje su priključene na kućnu električnu mrežu.

Neograničene mogućnosti

Tellstick je kompatibilan sa skoro svim tipovima i proizvođačima Home Automation prijemnika tako da korisnik nije vezan za samo jednog proizođača. Električni uređaji u domaćnistvu mogu biti povezani na različite brendove bežičnih prijemnika i kontrolisati uz pomoć jednog TellStick transmitera.

Nadogradiv softver

TellStick-ov softver i funkcije se stalno ažuriraju. Besplatni updateovi se mogu lako i jednostavno preuzeti sa Telldus oficijalne veb stranice.

Open source

TellStick softver je Open Source što znači da je TellStick kompatibilan sa velikim brojem third-party aplikacija. Third-party aplikacije omogućavaju korisnicima da kontrolišu kućne aparate uz pomoć SMS-a, bluetooth-a, veb-interfejsa ili Home Automation centara.

Štedi novac!

TellStick štedi novac smanjujući vaše račune za električnu energiju. Nema razloga da većina električnih uređaja bude konstantno uključena ili u stand-by režimu. U zavisnosti od vremenskog plana i potreba korisnika, TellStick će dovoditi napajanje na određene kućne aparate.

Telldus

Telldus Technologies - Švedska kompanija osnovana 2006. godine sa idejom da olakša korišćenje električnih uređaja u domaćinstvima i radim prostorima, odnosno, da život učine što jednostavnijim. Poznati po svojim Home Automation sistemima, Telldus Technologies kompanija nastoji da i dalje ostane na čelu bežične tehnologije za kućnu automatizaciju kreirajući proizvode koji su potpuno otvoreni prema svim korisnicima i njihovim zahtevima i potrebama.

www.telldus.se