PočetnaOpremaIP KamereMobotix I26 unutrašnja IP kamera

Mobotix I26 unutrašnja IP kamera

Mobotix I25

Unutrašnja IP kamera od 360 stepeni i senzorom od 6.2 MegaPixela

Elegantna, veoma kompaktna, IP nadzorna kamera za unutrašnju montažu. Zahvaljujući tome što može da pokrije svih 360˚ bez slepih uglova, panorama (180˚) pregledu, i26 kamera predstavlja jedinstveno rešenje za sve moguće aplikacije video-nadzornog sistema.

Sa jednom i26 kamerom pokriva se kompletan hol, kompletna površina ugla zgrade. Virtuelom PTZ funkcijom korisnik se “kreće” kroz živu sliku ili snimak, koristeći detalje dobijene sa 6.2 Megapikselnog senzora.

Uz snimljeni zapis visoke rezolucije, raspoloživ je i 8x digitalni zoom koji je poboljšan u odnosu na prethodne modele zahvaljujući 6.2 senzoru. Kamera poseduje i inteligentni senzor pokreta (MxActivitySensor).

i25 je namenjena za nontažu na zid i zahvaljujući svom elegantnom dizajnu lako se utapa u enterijer prostora u kojem se nalazi.

Opremljena je internim DVR-om sa prostorom za skladištenje do 256GB i ima mogućnost snimanja video signala visoke rezolucije bez opterećenja mreže.

Pojavom najnovijeg firmware-a MX-V4.3.2.68 ova kamera poseduje MxAnalytics – analitiku koja omogucava prikupljanje statistickih podataka o ponašanju ljudi i objekata. Ova korisna alatka je pre bila dostupna samo na Q26 kamerama ali je sada dostupna na svim modelima sa jednim sočivom ( D26, M26, Q26, T25, i26, c26, p26, v26 i S16M).

Mobotix
 • Hemisferna kamera sa 360° pregledom za kompletno nadgledanje prostorije
 • Quad View za prikaz 4 različita ugla odjednom
 • Panorama 180° slika za instalaciju na bočni zid
 • Nadzornoj službi olakšano praćenje situacije - jednim pogledom vidi ceo prostor
 • Bez mehaničkih pokretnih delova, izdržljiva i laka za održavanje, za unutrašnju montažu
 • Snimanje direktno u kameri na MicroSD (ugrađena 4GB kartica opciono 256GB) ili eksterni hard disk (NAS)
 • MxPEG: 42@HD(1280x720), 34@Full-HD, 24@QXGA, 15@5MP, 12@6MP MJPEG: 26@HD(1280x720), 13@Full-HD, 9@QXGA, 5@5MP, 4@6MP H.264: 25@Full-HD, 20@QXGA
 • Kompresija: MxPEG, M-JPEG, JPG, H.264
 • ONVIF kompatibilnost
 • Savršen dizajn niskog profila za ugradnju na plafon
 • Programiranje alarma na kretanje, MxActivitySensor, vreme, svetlost, buku, temperaturu, IP paket
 • Automatska promena konfiguracije/snimanja/alarma – dan/noć, radni/neradni dan
 • Potrošnja 4W
 • Dvosmerna komunikacija preko mikrofona i zvučnika (opciono)
 • POE, IP30, 0˚/+40˚C, bez grejanja i hlađenja, bez eksternog kućišta
 • 6.2 MP rezolucija (3072 x 2048), osetljivost 0,005 lux-a (kolor), 0,001 (crno-bela)

Megapixel tehnologija uz Zoom i Panning

Sa mega-rezolucijom od 2 x 6.0 miliona pixela (3072x2048) i true-color-imagining sistemom za vernost boja, MOBOTIX mrežne kamere postižu rezoluciju 12 x veću nego klasične analogne kamere.

Malo opterećenje propusne moći mreže

MOBOTIX patentirani MxPEG format prenosa slike i zvuka zahteva minimalni kapacitet LAN mreže i ima odgovarajuće rešenje za prenos preko WAN-a (digitalni vod, Frame Relay, iznajmljena veza).

Dvosmerni Audio - Voice over IP i ISDN

MOBOTIX kamere imaju ugrađen mikrofon i zvučnik za dvosmeri audio prenos koji je usklađen sa prenosom slike putem VoIP. Kamera može i emitovati prethodno snimljenu poruku kao upozorenje osobama ispred kamere.

Memorisanje video-audio zapisa

MOBOTIX kamere imaju integrisanu memoriju koja omogućava memorisanje događaja ili kontinualnog snimka. Za memorisanje dužih snimaka odlaganje se vrši putem IP mreže na Buffalo Terabite storage u dužini i nekoliko nedelja. Čak i upotreba regularnog Pentium IV PC-a omogućava prikaz i čuvanje slike sa do 30 kamera istovremeno.

Besplatan Mobotix softver, bez sistema licenci

MOBOTIX MxControlCenter je besplatna Windows aplikacija za prikaz slike sa MOBOTIX kamera bez ograničenja u broju kamera. Za pristup MOBOTIX kameri i prikaz prethodno snimljenih događaja dovoljan je i Internet Explorer. Kontrola pristupa sa password-om i nivoima privilegija je omogućena.

Otporna na sve vremenske uslove

MOBOTIX kamere su namenjene za internu i eksternu upotrebu i otporne su na sve vremenske uslove od –30˚C do +60˚C. Ne treba im dodatno hlađenje leti ili grejanje zimi. Do kamere ide samo mrežni UTP kabl, kroz koje se kamera i napaja upotrebom Power Over Ethernet standarda.